oktober 09, 2022 1 min read

Jeg laver naturlige duftlys, og det er jeg enormt stolt af! - det gør jeg ved at bruge en vegetabilsk voks 100% ren soyavoks. Ved at bruge et naturligt og vegansk produkt kan jeg mindske partiklerne i luften når lyset er tændt med op til 80% kontra ren stearin!

Det er vigtigt for mig, at jeg laver de bedste duftlys, de mest naturlige duftlys, og mest luksuriøse duftlys. Den duft du vælger til dit interiør skal være sikkert for dit indeklima, for dig - og man skal kunne nyde dem uden at være bekymret for sit helbred.

Jeg vil helst have så få ingredienser i mine produkter. Det skal være gennemsigtigt så du ved præcis hvad du har stående.

Nogle af mine duftolier er 100% naturlige - men det de alle har til fælles er, at alle duftene er designet specielt til brug i lys og duftdiffusers.

Vælg dine lys med omtanke - et Gosense duftlys er lavet til dig der vil have den ekstra luksus, og samtidig ikke skulle bekymre dig om skadelige partikler i luften.

Husk hyggen!

Varme hilsner
Christa
Gosense.dk

Få mere inspiration og gode tilbud