September 09, 2022 2 min read

Efteråret har ramt Danmark.
Det er en af mine favorit årstider, når det hele bliver gyldent og vi kan finde de lune sweatre frem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er som i kan se på mine billeder, rødhåret, så jeg har altid levet mine somre smurt ind i faktor 50+ mens jeg gemmer mig i skyggen mellem kl. 12-15 om eftermiddagen.

Jeg elsker sommer, jeg elsker varmen, men jeg føler mig mere,.. ja, som mig! i det skønne efterår - når træernes kroner matcher mit røde hår og efterårs brisen giver den helt fine røde farve i kinderne.

 

For mig er efteråret = hygge
Hygge er et meget omdiskuteret ord, fænomen, og det er faktisk fremmed i mange dele af verden. Hyggen hører dansken til, og vi er gode til at hygge, med levende lys, varm te og ofte noget sødt og lækkert at putte i munden.

Indbegrebet af hygge for mig er en stille stund, et øjeblik som man ved kan blive til et fantastisk dejligt minde. Hvis der er noget der hjælper til at huske de hyggelige stunder og dejlige oplevelser - så er det dufte.
Jeg genkender dufte og kobler sammen med minder. Det gør vi alle sammen, og det vil jeg have endnu mere ud i de danske hjem. Vi skal være gode til aktivt at vælge en duft til vores hjem - men det skal ikke være for voldsomt! Det bryder jeg mig ikke om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her i september, har jeg sat fokus på mit duftlys som er lavet af ren soyavoks, helt naturlig voks der ikke soder, så meget som stearin og paraffin. 
Det er duftlyset Balance - den helt fine bløde duft af hvide blomster, rund duft fra tonkabønner og den lettere dybe tone fra musk. Den kombination er som at tage et tæppe om sig i sofaen og lytte til regnen udenfor. Den er duften af en søndag i september hvor der kommer gæster om lidt til kaffe. Den er duften af et varmt kram, fra en vi har savnet. 

Jeg elsker Balance dyftlyset - og det tror jeg også du vil.

Sepember knus 
Christa - Gosense.

 

 

 

 


Få mere inspiration og gode tilbud