October 09, 2022 1 min read

Endelig er de online igen! - med nyt design.

Interiør duft uden skadelige partikler - nu i duftdiffuser med duftpinde.

Længe har jeg ventet på det færdige design af både flasker, toppe og ikke mindst kasserne, og jeg er vilde med dem. Nu kan du få din Gosense duftdiffuser med sorte duftpinde i de 7 naturlige og lækre duftvarianter vi også har i de naturlige håndlavede lys af soyavoks. 

Det har været meget vigtigt for mig, at emballagen emmer af samme luksus og lækkerhed som jeg ved mine blandinger er. Så for jer der har handlet hos min før - så er opskriften i duftene den samme - jeg har blot opgraderet til et mere sprødt og tidsløst look der taler samme sprog som den vision jeg har for mine duftpinde og duftlys.

Duftdiffuser og duftpindende kan du stille overalt i huset. En diskret og lækker duft uden skadelige partikler, giver en luksus følelse til dit indeklima. 

Det kunne være lavendel duften af 100% naturlige duftolier i dit soveværelse. Lavendel er kendt for at sænke stress, og give dig en indre ro.

Eller du kan vælge en frisk citrus duft som Citrongræs, Clean eller Gin & Tonic - som vil give dit rum et frisk pust, løfte stemningen og gøre det hele mere rent.

Jeg glæder mig til at sprede lækker duft i jeres hjem.
og som altid, er det håndlavet på Falster - med al det kærlighed du kan tænke dig til.

Søndagshilsner 
Christa - Stifter og ejer
Gosense.dk

 

Diffuser med duftpinde - naturlige dufte


Få mere inspiration og gode tilbud